NYHEDER

GODE NYHEDER FRA RESCALE

Vi starter nytår med gode nyheder fra Rescale ApS!

Vi byder velkommen til vores nye kollega Morten Høj Christensen, der er ansat som Projektchef med ansvar for alle vores byggeprojekter.


Morten er uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København, og har siden da arbejdet med mange forskellige byggeprojekter.


Mortens karriere begyndte i 2006 i Hoffmann A/S. I de følgende år har han været beskæftiget i Schaumann A/S, MT Højgaard og senest hos JFP – Jørgen Friis Poulsen a/s.


Vi ser frem til samarbejdet med Morten, der med sin erfaring og personlighed passer godt ind i vores virksomhed.

Morten

VELKOMMEN TIL KIM TUOMINEN

I begyndelsen af oktober 2019 udvider Rescale ApS sit team med et nyt medlem – Kim Tuominen, der bliver ansat som udvikling- og juridisk chef. Kim har en cand.jur. fra Aarhus Universitet.

Kim har været engageret i det danske ejendomsmarked siden 2003, hvor han i over tre år arbejdede som juridisk rådgiver i Realkredit Danmark. I de følgende år har han fået erfaring på det danske ejendomsmarked ved at arbejde i både kommercielle virksomheder og offentlige institutioner, herunder KPC (udviklings- og entreprenørfirma, Kromann Reumert samt Vejle Kommune.

Kim kommer til Rescale fra CASA A/S, hvor han de sidste 2 år arbejdede som projektudviklingschef og blev engageret i både bolig- og erhvervsudviklingsprojekter.

Hos Rescale er Kim ansvarlig for diverse udviklingsprojekter samt de juridiske forhold i Rescale.

Udover for at være passioneret for ejendomsbranchen fra det juridiske perspektiv, interesserer Kim sig for sport herunder fodbold og løb.

”Vi er meget glade for at byde Kim velkommen til vores team og se ham anvende sin ejendoms- og juridiske erfaring for at hjælpe med at forøge vores forretning. Vi er sikre på, at med Kims engagement i vores virksomhed vil vi udvikle endnu flere boligudlejningsejendomme i hele Danmark. ”- kommenterer Søren Palmelund, direktør og partner i Rescale.

M3A1804

VALLENSBÆK STRAND

Vallensbæk Gårdhaver er vores nye spændende boligkvarter med blandede boligtyper beliggende i Vallensbæk Strand. Projektet er både en erhvers- og boligudlejningsejendom med i alt 276 boliger af forskellig størrelse, beliggende Vejlesvinget 2-8, i Vallensbæk Strand.

Læs mere
20181106 Vejlesvinget