Vi byder velkommen til Kim Touminen

I begyndelsen af oktober udvider Rescale ApS sit team med et nyt medlem – Kim Tuominen, der bliver ansat som udvikling- og juridisk chef. Kim har en cand.jur. fra Aarhus Universitet.

Kim har været engageret i det danske ejendomsmarked siden 2003, hvor han i over tre år arbejdede som juridisk rådgiver i Realkredit Danmark. I de følgende år har han fået erfaring på det danske ejendomsmarked ved at arbejde i både kommercielle virksomheder og offentlige institutioner, herunder KPC (udviklings- og entreprenørfirma, Kromann Reumert samt Vejle Kommune.

Kim kommer til Rescale fra CASA A/S, hvor han de sidste 2 år arbejdede som projektudviklingschef og blev engageret i både bolig- og erhvervsudviklingsprojekter.

Hos Rescale er Kim ansvarlig for diverse udviklingsprojekter samt de juridiske forhold i Rescale.

Udover for at være passioneret for ejendomsbranchen fra det juridiske perspektiv, interesserer Kim sig for sport herunder fodbold og løb.

”Vi er meget glade for at byde Kim velkommen til vores team og se ham anvende sin ejendoms- og juridiske erfaring for at hjælpe med at forøge vores forretning. Vi er sikre på, at med Kims engagement i vores virksomhed vil vi udvikle endnu flere boligudlejningsejendomme i hele Danmark. ”- kommenterer Søren Palmelund, direktør og partner i Rescale.

Rescale  - Ellehammersvej 4a - DK 7100 Vejle